ΕΣΠΑ
Απο το 2004

Ekoplaza

Καλώς Ήρθατε στην Ιστοσελίδα της EKO Plaza ΣΕΑ, του Σύγχρονου Ευρωπαϊκού Σταθμού Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών!

Σε κομβικό σημείο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Ευζώνων βρίσκεται ο πολυχώρος ΕΚΟ Plaza ο οποίος είναι αναπτυγμένος και διαμορφωμένος σε δυο Σταθμούς Εξυπηρέτησης, ο ένας παράλληλα από τον άλλο, ακολουθώντας τα πρότυπα των Ευρωπαϊκών Σταθμών Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (ΣΕΑ).

Ο πολυχώρος ΕΚΟ Plaza λειτουργεί όλο το 24ώρο, με τους δυο παράλληλους Σταθμούς Εξυπηρέτησης του και μπορεί να εξυπηρετήσει τους ταξιδιώτες που κινούνται πάνω στα δυο ρεύματα της Εθνικής Οδού Αθηνών Ευζώνων, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες των ταξιδιωτών που μπορεί να προκύψουν κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού.

Η παρκίδα φορτηγών και λεωφορείων της ΕΚΟ Plaza, χωρητικότητας 40 οχημάτων, εξυπηρετεί τους επαγγελματίες αυτοκινητιστές προσφέροντας στάση και διανυκτέρευση, με ασφάλεια και άνεση.   

Το προσωπικό της ΕΚΟ Plaza είναι πάντα στην διάθεση του ταξιδιώτη και αυτοκινητιστή για την άριστη και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση τους όλο το 24ωρο! 

Απο το 2004

Ανάκτησε δυνάμεις

σε ένα ιδανικό περιβάλλον 
παροχές και

Υπηρεσίες

Παρκίδα Φορτηγών και Λεωφορείων

Ο χώρος στάθμευσης και διανυκτέρευσης φορτηγών και λεωφορείων δύναται να φιλοξενήσει ως 40 οχήματα. Είναι συνεχώς φωτιζόμενος και παρέχει την απαραίτητη άνεση και ασφάλεια στους επαγγελματίες οδηγούς.

Στους χώρους της ΕΚΟ Plaza  οι επαγγελματίες οδηγεί μπορούν να απολαύσουν ποικιλία γευστικών εδεσμάτων, καφέ και ποτά, όπως επίσης να χρησιμοποιήσουν τους χώρους ατομικής υγιεινής όπου διατίθενται και ντους για την ατομική τους καθαριότητα.

Χώροι WC και Προσωπικής Υγιεινής

Στην ΕΚΟ Plaza οι χώροι WC και προσωπικής υγιεινής είναι σύγχρονοι και ανακαινισμένοι, διασφαλίζονται πλήρως όλοι οι κανόνες υγιεινής, απολύμανσης και ασφαλείας.

Για τους επαγγελματίες οδηγούς παρέχεται χώρος με ντουζιέρες για την προσωπική τους υγιεινή.

Για τους λιλιπούτιους επισκέπτες μας παρέχεται χώρος φροντίδας μωρών.

Υπηρεσίες προς ΑμΕΑ

Η ΕΚΟ Plaza σεβόμενη τις ιδιαιτερότητες των Ατόμων με Αναπηρία, διαθέτει ένα περιβάλλον απόλυτα προσβάσιμο προς τα άτομα ΑμΕΑ με την δημιουργία μπαρών πρόσβασης στους χώρους των καταστημάτων του όπως επίσης και στους χώρους ατομικής υγιεινής.

Το προσωπικό της ΕΚΟ Plaza είναι πάντα στην διάθεση των επισκεπτών μας ΑμΕΑ με στόχο να διευκολύνουν την παραμονή τους στους πολυχώρους μας και να βεβαιώσουν την άριστη εξυπηρέτηση τους.

Παιδική χαρά

Στην ΕΚΟ Plaza οι μικροί μας φίλοι μπορούν να απολαύσουν στιγμές χαράς και παιχνιδιού στην  καινούργια μας Παιδική Χαρά.

Τα παιχνίδια της Παιδικής Χαράς μας είναι ολοκαίνουργια και ασφαλή  για τους μικρούς μας επισκέπτες, επιλεγμένα με προσοχή για την διασκέδαση τους κατά την παραμονή τους στην ΕΚΟ Plaza.

wifi

Στην EKO Plaza παρέχεται δωρεάν ασύρματο δίκτυο WiFi για την σύνδεση και πλοήγηση των επισκεπτών στο διαδίκτυο.

Αναγνωρίζοντας την ανάγκη των ταξιδιωτών και των επαγγελματιών αυτοκινητιστών για χρήση του Διαδικτύου η ΕΚΟ Plaza παρέχει δωρεάν WiFi, μια υπηρεσία απαραίτητη για τον σύγχρονο ταξιδιώτη και αυτοκινητιστή.

ΕΙΔΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας

  • εδρα 20ο χλμ Εθνικής Οδού Ευζώνων - Αθηνών
  • τηλέφωνο ekopolikastro@yahoo.gr
  • email (0030) 23430 24334