ΕΣΠΑ

Ιστορικό

Ακολουθώντας την Εθνική Οδό Αθηνών - Ευζώνων ο ταξιδιώτης φτάνει στους δυο σύγχρονους Σταθμούς Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών ΕΚO Plaza που λειτουργούν από το 2004, ο ένας παράλληλα στον άλλο καλύπτοντας τις ανάγκες των διερχομένων ταξιδιωτών και αυτοκινητιστών που κινούνται και στα δυο ρεύματα της Εθνικής Οδού.

Πρόκειται για σύγχρονους πολυχώρους εξυπηρέτησης απόλυτα προσβάσιμους προς όλους, οι οποίοι παρέχουν πληθώρα υπηρεσιών και ανέσεων. Οι χώροι είναι σχεδιασμένοι με γνώμονα τα πρότυπα των Ευρωπαϊκών Σταθμών Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών,  παρέχοντας άνεση και ασφάλεια και διαθέτουν όλες τις απαραίτητες υποδομές για την διευκόλυνση των ταξιδιωτών. Οι υπηρεσίες που προσφέρονται και τα καταστήματα της ΕΚΟ Plaza προσφέρουν μια ευχάριστη και άνετη στάση στους ταξιδιώτες και αυτοκινητιστές και έχουν σχεδιαστεί με τον καλύτερο τρόπο για την κάλυψη των ταξιδιωτικών αναγκών τους.

Στην ΕΚΟ Plaza ο ταξιδιώτης μπορεί να προμηθευτεί καύσιμα, φαγητό, καφέ, είδη σούπερ μάρκετ όπως επίσης μπορεί να χρησιμοποιήσει δωρεάν δίκτυο Wi – Fi και χώρους ατομικής υγιεινής και ξεκούρασης.