Ποιοι Είμαστε

Οι δυο σύγχρονοι Σταθμοί Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών ΕΚO Plaza λειτουργούν από το 2004, καλύπτοντας τις ανάγκες των διερχομένων ταξιδιωτών που κινούνται και στα δυο ρεύματα της Εθνικής Οδού.

Η Φιλοσοφία μας

Η φιλοσοφία της ΕΚΟ Plaza βασίζεται στην παροχή υπηρεσιών και προϊόντων υψηλής ποιότητας σε όλους τους ταξιδιώτες και αυτοκινητιστές, εξασφαλίζοντας για αυτούς ένα ευχάριστο και ποιοτικό ταξίδι.

Ανθρώπινο Δυναμικό

Το Ανθρώπινο Δυναμικό της ΕΚΟ Plaza έχει επιλεχθεί με στόχο την επίτευξη άριστης και υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης των ταξιδιωτών, με κίνητρο την ικανοποίηση των αναγκών τους.

Προφίλ

eko-plaza-company-profile-new

Η φιλοσοφία της ΕΚΟ Plaza βασίζεται στην παροχή υπηρεσιών και προϊόντων υψηλής ποιότητας στους ταξιδιώτες και αυτοκινητιστές, εξασφαλίζοντας για αυτούς ένα ευχάριστο και ποιοτικό ταξίδι. 

Για το λόγω αυτό έχουν αναπτυχθεί δυο παράλληλοι Σταθμοί Εξυπηρέτησης καθώς επιθυμία της ΕΚΟ Plaza είναι όλοι οι ταξιδιώτες και αυτοκινητιστές που κινούνται στην Εθνική Οδό Αθηνών - Ευζώνων να απολαμβάνουν υψηλό βαθμό εξυπηρέτησης και ικανοποίησης των ταξιδιωτικών τους αναγκών.

 

 

FaLang translation system by Faboba

Πρόσβαση στα Καταστήματά μας

map-route-icon Aποκτήσετε χρήσιμες πληροφορίες πρόσβασης στα καταστήματα EKO Plaza, χρησιμοποιώντας την έγκυρη εφαρμογή Google Maps.

Περισσότερα...

Υπηρεσίες EKO Plaza

services Στην ΕΚΟ Plaza λειτουργούν αρκετά καταστήματα φιλικής εξυπηρέτησης πελατών, συνθέτοντας ευχάριστους πολυχώρους για τους ταξιδιώτες.

Περισσότερα...

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter, για να λαμβάνετε τα νέα και τις προσφορές μας!

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας. Θα χαρούμε να μάθουμε τις απόψεις σας!

phone-39(0030) 23430 24334
Mail -2 16x16 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Designed by OECON GROUP