Ποιοι Είμαστε

Οι δυο σύγχρονοι Σταθμοί Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών ΕΚO Plaza λειτουργούν από το 2004, καλύπτοντας τις ανάγκες των διερχομένων ταξιδιωτών που κινούνται και στα δυο ρεύματα της Εθνικής Οδού.

Η Φιλοσοφία μας

Η φιλοσοφία της ΕΚΟ Plaza βασίζεται στην παροχή υπηρεσιών και προϊόντων υψηλής ποιότητας σε όλους τους ταξιδιώτες και αυτοκινητιστές, εξασφαλίζοντας για αυτούς ένα ευχάριστο και ποιοτικό ταξίδι.

Ανθρώπινο Δυναμικό

Το Ανθρώπινο Δυναμικό της ΕΚΟ Plaza έχει επιλεχθεί με στόχο την επίτευξη άριστης και υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης των ταξιδιωτών, με κίνητρο την ικανοποίηση των αναγκών τους.

Ανθρώπινο Δυναμικό

eko-plaza-company-personell-new

Το Ανθρώπινο Δυναμικό της ΕΚΟ Plaza έχει επιλεχθεί με στόχο την επίτευξη άριστης και υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης των πελατών. Με κίνητρο την ικανοποίηση των αναγκών των ταξιδιωτών και αυτοκινητιστών έχει επιλεχθεί προσωπικό με όρεξη για εργασία και φιλική και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών.

Το Ανθρώπινο Δυναμικό της ΕΚΟ Plaza αποτελείται από 15 άτομα άριστα εκπαιδευμένο, με γνώσεις και εμπειρία στην εξυπηρέτηση του κοινού, με γνώσεις αγγλικών, με ευχάριστη και ευγενική προσωπικότητα, πάντα έτοιμο να εξυπηρετήσει το κοινό.

Το προσωπικό μας είναι:

  • ΠΑΝΤΑ πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει,
  • ΠΑΝΤΑ στην διάθεση σας για την κάλυψη των ταξιδιωτικών σας αναγκών,
  • ΠΑΝΤΑ παρών για την παροχή βοήθειας 24 ώρες το 24ωρο!

 

Δείτε Επίσης:

eko-plaza-company-profileΠροφίλ eko-plaza-company-historyΙστορικό


 

FaLang translation system by Faboba

Πρόσβαση στα Καταστήματά μας

map-route-icon Aποκτήσετε χρήσιμες πληροφορίες πρόσβασης στα καταστήματα EKO Plaza, χρησιμοποιώντας την έγκυρη εφαρμογή Google Maps.

Περισσότερα...

Υπηρεσίες EKO Plaza

services Στην ΕΚΟ Plaza λειτουργούν αρκετά καταστήματα φιλικής εξυπηρέτησης πελατών, συνθέτοντας ευχάριστους πολυχώρους για τους ταξιδιώτες.

Περισσότερα...

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter, για να λαμβάνετε τα νέα και τις προσφορές μας!

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας. Θα χαρούμε να μάθουμε τις απόψεις σας!

phone-39(0030) 23430 24334
Mail -2 16x16 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Designed by OECON GROUP