Ποιοι Είμαστε

Οι δυο σύγχρονοι Σταθμοί Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών ΕΚO Plaza λειτουργούν από το 2004, καλύπτοντας τις ανάγκες των διερχομένων ταξιδιωτών που κινούνται και στα δυο ρεύματα της Εθνικής Οδού.

Η Φιλοσοφία μας

Η φιλοσοφία της ΕΚΟ Plaza βασίζεται στην παροχή υπηρεσιών και προϊόντων υψηλής ποιότητας σε όλους τους ταξιδιώτες και αυτοκινητιστές, εξασφαλίζοντας για αυτούς ένα ευχάριστο και ποιοτικό ταξίδι.

Ανθρώπινο Δυναμικό

Το Ανθρώπινο Δυναμικό της ΕΚΟ Plaza έχει επιλεχθεί με στόχο την επίτευξη άριστης και υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης των ταξιδιωτών, με κίνητρο την ικανοποίηση των αναγκών τους.

Ιστορικό

eko-plaza-company-history-new

Ακολουθώντας την Εθνική Οδό Αθηνών - Ευζώνων ο ταξιδιώτης φτάνει στους δυο σύγχρονους Σταθμούς Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών ΕΚO Plaza που λειτουργούν από το 2004, ο ένας παράλληλα στον άλλο καλύπτοντας τις ανάγκες των διερχομένων ταξιδιωτών και αυτοκινητιστών που κινούνται και στα δυο ρεύματα της Εθνικής Οδού.

Πρόκειται για σύγχρονους πολυχώρους εξυπηρέτησης απόλυτα προσβάσιμους προς όλους, οι οποίοι παρέχουν πληθώρα υπηρεσιών και ανέσεων. Οι χώροι είναι σχεδιασμένοι με γνώμονα τα πρότυπα των Ευρωπαϊκών Σταθμών Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών,  παρέχοντας άνεση και ασφάλεια και διαθέτουν όλες τις απαραίτητες υποδομές για την διευκόλυνση των ταξιδιωτών. Οι υπηρεσίες που προσφέρονται και τα καταστήματα της ΕΚΟ Plaza προσφέρουν μια ευχάριστη και άνετη στάση στους ταξιδιώτες και αυτοκινητιστές και έχουν σχεδιαστεί με τον καλύτερο τρόπο για την κάλυψη των ταξιδιωτικών αναγκών τους.

Στην ΕΚΟ Plaza ο ταξιδιώτης μπορεί να προμηθευτεί καύσιμα, φαγητό, καφέ, είδη σούπερ μάρκετ όπως επίσης μπορεί να χρησιμοποιήσει δωρεάν δίκτυο Wi – Fi και χώρους ατομικής υγιεινής και ξεκούρασης.

 

 

FaLang translation system by Faboba

Πρόσβαση στα Καταστήματά μας

map-route-icon Aποκτήσετε χρήσιμες πληροφορίες πρόσβασης στα καταστήματα EKO Plaza, χρησιμοποιώντας την έγκυρη εφαρμογή Google Maps.

Περισσότερα...

Υπηρεσίες EKO Plaza

services Στην ΕΚΟ Plaza λειτουργούν αρκετά καταστήματα φιλικής εξυπηρέτησης πελατών, συνθέτοντας ευχάριστους πολυχώρους για τους ταξιδιώτες.

Περισσότερα...

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter, για να λαμβάνετε τα νέα και τις προσφορές μας!

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας. Θα χαρούμε να μάθουμε τις απόψεις σας!

phone-39(0030) 23430 24334
Mail -2 16x16 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Designed by OECON GROUP