Ποιοι Είμαστε

Οι δυο σύγχρονοι Σταθμοί Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών ΕΚO Plaza λειτουργούν από το 2004, καλύπτοντας τις ανάγκες των διερχομένων ταξιδιωτών που κινούνται και στα δυο ρεύματα της Εθνικής Οδού.

Η Φιλοσοφία μας

Η φιλοσοφία της ΕΚΟ Plaza βασίζεται στην παροχή υπηρεσιών και προϊόντων υψηλής ποιότητας σε όλους τους ταξιδιώτες και αυτοκινητιστές, εξασφαλίζοντας για αυτούς ένα ευχάριστο και ποιοτικό ταξίδι.

Ανθρώπινο Δυναμικό

Το Ανθρώπινο Δυναμικό της ΕΚΟ Plaza έχει επιλεχθεί με στόχο την επίτευξη άριστης και υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης των ταξιδιωτών, με κίνητρο την ικανοποίηση των αναγκών τους.

Πρόσβαση

google-maps-route

Η πρόσβαση στο ΕΚΟ Plaza είναι εύκολη και γρήγορη. Ακολουθώντας την Εθνική Οδό Ε75 με κατεύθυνση προς τον συνοριακό σταθμό των Ευζώνων ο ταξιδιώτης φτάνει στο ΕΚΟ Plaza όπου διατίθεται χώρος στάθμευσης οχημάτων ώστε να απολαύσει ανενόχλητος τις υπηρεσίες του πολυχώρου.

  

Από Διεύθυνση: Σε:

 

Οδηγίες Πρόσβασης στα καταστήματά μας:
Πληκτρολογήστε τη διεύθυνσή σας στο πεδίο "Από Διεύθυνση", επιλέξετε ένα από τα δύο καταστήματα της EKO Plaza και πατήστε στην επιλογή "Δείτε τη Διαδρομή".
Αυτές οι οδηγίες προορίζονται αποκλειστικά για σκοπούς προγραμματισμού. Ενδεχομένως να υπάρχουν διαφορές από τα αποτελέσματα του χάρτη λόγω κατασκευαστικών έργων, αυξημένης κυκλοφορίας, καιρικών συνθηκών ή άλλων παραγόντων. Τότε θα πρέπει να προσαρμόσετε την διαδρομή σας κατάλληλα. Πρέπει να υπακούετε σε όλα τα σήματα ή τις προειδοποιήσεις που αφορούν στην διαδρομή σας.

 

FaLang translation system by Faboba

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter, για να λαμβάνετε τα νέα και τις προσφορές μας!

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας. Θα χαρούμε να μάθουμε τις απόψεις σας!

phone-39(0030) 23430 24334
Mail -2 16x16 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Designed by OECON GROUP